Ikväll gästade jag Go’kvällköket och lagade ett bidrag till påskmiddagen. Blir du peppad på att laga så hittar du receptet på min Tjälaknul, Potatisgratäng och den enkla, smakrika Pepparsåsen med brynt smör här.

Maten blev inte gammal när lamporna hade slocknat, vilket är enn väldigt bra betyg.

Här hittar du receptet på Påskfudge som är gulmarmorerad med smak av citron och jag gjorde även en variant med mindre socker eftersom en av gästerna är diabetiker. Här hittar du receptet till den.

Programmet finns på SVT Play och det brukar ligga uppe ett par veckor innan platsen behövs för nya program. Tomas Andersson Win sjöng så vackert och Ann från Ljusvattnet berättade om sina odlingar. Mycket inspirerande.

Önskar er alla en jättefin Påsk!

Ps. har ni vår där ni är? Här i norr är det bara ett par snöhögar kvar…

Dela inlägget på:

9 reaktioner på ”Välkommen på Påskmys!”

  1. Vilket sammanträffade att du gjorde tjälknul igår-har nu precis satt min nu innan jag gick till jobbet.
    Var bortbjuden igår så jag kika på ditt program i em.
    Ha en fin dag alla här och Margot hälsar också.

  2. Tack, alltid så bra program när du är med Susanne :)!
    I Stockholm blommar körsbärsträden för fullt och även påskliljor, vitsippor, pärlhyacinter och många andra blommor… Men oj och hu vad torrt det är i marken. Inte bra. Här behövs det regn!

    Glad Påsk till dig och alla här!

    1. Hej Annika! Tusen tack, blir alltid så glad för era kommentarer här på bloggen. Jag uppskattar att få höra hur ni har det.
      Glad påsk till dig och alla som läser det hära!

  3. Hej
    Jag skriver ut recept jag vill o sparar i en pärm. Då är jag inte beroende av SVT play…Fudge blir det så småningom.
    Glad Påsk till er alla som läser bloggen!

  4. Sänder en hälsning från Margot och hon är glad att vi alla tänker på henne och önskar alla en riktig fin påsk.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om mig

Susanne Jonsson
Matälskare

Jag lagar mat, oftast på kalla ställen och ibland på teve. Alltid med kärlek.

Kock och Filosofie Magister i Gastronomi.

Här kan du läsa mer om mig.

Följ mig

Rulla till toppen