Kontakt

Vill du jobba tillsammans med mig?
Välkommen att kontakta mig på info(kanelbulle)foodie.se med förfrågningar angående uppdrag, media och samarbeten. Kontaktformuläret fungerar inte just nu pga underhåll hos webhosten.

We are not hiring staff or looking to buy services at this time, please respect that.

Har du frågor om recept eller utrustning? Ställ dem i bloggens kommentarsfält, så kan fler läsa svaren.

Det är viktigt för ofta har vi matlagare samma frågor och det vi funderar på är uppskattad läsning av flera. Jag uppskattar och älskar att svara på frågor och försöker alltid svara så snabbt jag kan på kommentarer för jag förstår och respekterar att vi vill ha svar direkt på receptfrågor. Det är viktigt att de frågorna ställs i kommentarerna för att det hjälper mig att svara på ett effektivt sätt och samtidigt leva ett hållbart och balanserat liv för att kunna fortsätta bjuda på inspiration och recept.

Tack för din hjälp med det!

Susanne

Ps. Om hemma hos

En vanlig fråga är om jag gör jobb hemma hos privatpersoner. Jag har gjort det förut och jag älskar att jobba med gäster, det kommer alltid vara min grund. Men just nu har jag inte möjlighet att anordna hemma hos-kurser och middagar. Jag vet att vi gärna vill ha svar snabbt när vi tex ska ordna födelsedagskalas mm, jag svarar personligen på alla mejl just nu och jag är oftast ute på jobb så jag har valt att skriva in det här så att ingen ska känna stress om snabba svar.

Namn
E-postadress
Meddelande
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.
Rulla till toppen
Scroll to Top