Kontakt

Viktigt! Läs igenom det här innan du använder kontaktformuläret. Formuläret finns här för att kontakta mitt företag om förfrågningar och är inte avsett för receptfrågor. Jag svarar på såna också när jag har möjlighet, men inte här. Vill du fråga om maten så ställ dem i kommentarerna på bloggen.

Varför ska jag inte fråga om recepten här?

Jag sköter allt själv på bloggen just nu och behöver ha ett system för att klara av inflödet av frågor, så jag vill be dig att respektera det och börja med att läsa igenom hela den här texten om hur du bäst kontaktar mig i olika frågor.

Vill du jobba tillsammans med mig?
Välkommen att kontakta mig på info(kanelbulle)foodie.se med förfrågningar angående uppdrag, media och samarbeten. Eller använd formuläret till höger.

Har du frågor om recept eller utrustning? Ställ dem i bloggens kommentarsfält i senaste inlägget, så kan fler läsa svaren.

Det är viktigt för ofta har vi matlagare samma frågor och det vi funderar på är uppskattad läsning av flera. Jag uppskattar och älskar att svara på frågor och försöker alltid svara så snabbt jag kan på kommentarer för jag förstår och respekterar att vi vill ha svar direkt på receptfrågor. Det är viktigt att de frågorna ställs i kommentarerna på bloggen för att det hjälper mig att svara på ett effektivt sätt och samtidigt leva ett hållbart och balanserat liv för att kunna fortsätta bjuda på inspiration och recept. Var snäll och använd inte kontaktformuläret för receptfrågor.

Tack för din hjälp med det!

Susanne

We are not hiring staff or looking to buy services at this time, please respect that.

Ps. Om hemma hos

En vanlig fråga är om jag gör jobb hemma hos privatpersoner, speciellt under sommarhalvåret. Det gör jag inte, tyvärr. Jag har gjort det förut och jag älskar att jobba med gäster, det kommer alltid vara min grund. Men just nu har jag inte möjlighet att anordna hemma hos-kurser och middagar. Eftersom att jag inte har något godkänt kök för livsmedelshantering så gör jag inte heller cateringjobb och har därför valt att utesluta det helt från verksamheten, även om man har ett kök. Jag vet och förstår att vi gärna vill skriva ändå och fråga, om att göra undantag mm och få svar snabbt när vi tex ska ordna födelsedagskalas mm. OM jag får möjlighet att öppna upp för privata bokningar kommer jag att meddela det här och via sociala medier.

Erbjudanden från företag eller privatpersoner om att arbeta utan ersättning undanbedes helt redan här.

Tack för förtroendet och att du respekterar mina ord och tid, så att jag kan ha kvar kontaktformuläret här.

Namn
E-postadress
Meddelande
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.
Rulla till toppen
Scroll to Top