Vårvinterdagar i Norr

Hej Finaste Ni!

Jag vill önska er en superfin helg med några bilder från norr.

Det har snöat så träden är fulla i snö.

Nu börjar äntligen vårvinterns härliga soldagar!

Jag har fixat med recepten inför nästa veckas Go’kväll, slutpiffat lite som jag nästan alltid gör.

En bra grej med provlagning är att det även fungerar som middag 🙂

Hur har du det där du är? Någon som sett något vårtecken än?

Dela inlägget på:

10 reaktioner på ”Vårvinterdagar i Norr”

 1. Ja här nere i Lidköping blommar både snödroppar,krokus,vintergäck samt blåsippor vid husväggen men det har även nån dag så det dröjer nog ett tag innan våren är här.
  Ha nu en fortatt fin lördagkväll önskar jag alla vänner här🤗

 2. Så fin vinter ni har i norr❄. Här i Östergötland har vi haft en del fina vinterdagar med men ganska ofta är det barmark eller slask numera. Såg de första snödropparna utmed en husvägg igår. Fågelkvittret börjar komma tillbaka så visst är våren så sakteliga på väg. En fin tid vi går till mötes. Fin fortsatt helg vänner 🌱☀️🌷!

  1. Tack Ami! Det är SÅ roligt att höra från er igen! Ibland kan jag längta att få uppleva våren iallafall ett par dagar som det var när jag bodde i Linköping. Gröna backar, stilla och fågelsång på väg till jobbet/praktiken genom parken.

 3. Finns det något bättre än svenska vårvintern?

  Vi har haft äkta surväder här idag. Regn och 7 grader varmt vilket är ganska typiskt februari och marsväder blandat med dagar av snö, storm, mera regn… det är nog vår typiska vårvinter.

  Vi lär oss leva med vädret och trotsar det. Idag red vi nästan alla hästarna, grillade korv i stallet och hade en riktigt fin dag, trots survädret. 😀

  Ha en trevlig helg.

 4. Jag red som liten och tog upp intresset när jag flyttade hit för över 20 år sedan. Min man är född i sadeln och vi bor i ett sk normalt bostadsområde men har stallet fem minuters promenad. Hästlivet är mycket annorlunda här och är en stor del av kulturen. Min systers man har en gård utanför Grundafjördur. I år har vi sex på stall varav en liten parvel på två år och ett riktigt charmtroll. 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om mig

Susanne Jonsson
Matälskare

Jag lagar mat, oftast på kalla ställen och ibland på teve. Alltid med kärlek.

Kock och Filosofie Magister i Gastronomi.

Här kan du läsa mer om mig.

Följ mig

Rulla till toppen
Scroll to Top