Påsklive- Varmt välkomna!

Nu ska jag berätta något roligt!

Efter våra slow-tevesändningar så har både Clara och jag fått enorma mängder DM, mejl, you name it, från tittare och läsare som vill fira högtider tillsammans med oss igen. Jag vet att flera av er skrev till tv också, tack för att ni gjorde det, det blir annat på tv till påsk. Era ord betyder jättemycket och det har vart väldigt tråkigt att göra er som kollat och trivts med oss besvikna att det inte blev något i advent eller nu. Men vi hör vad ni säger och vill så gärna, så nu bjuder vi in till ett påskmys hemma hos Clara. Jag kommer laga mat och visa enkla tips till påskbordet. Clara kommer tipsa om enkla, påskiga pyssel som förgyller därhemma. Så filmar vi tillsammans.

Vars kan en se detta?

Vi sänder på söndag 2:a april mellan klockan 15-16 och du ser det på min Youtubekanal och Claras Instagram. Där kan ni ställa frågor till oss och om vi inte hinner svara alla direkt, så ställ dem i kommentarerna så svarar vi så fort vi har möjlighet. Jag vet att flera av er inte har sociala medier, så därför testar jag med Youtube i första hand och om det skulle bli något knas med den plattformen så byter jag till Facebook live.

Det ska bli jätteroligt att få träffa er som vill och har möjlighet igen! Om du inte kan närvara live så lägger vi ut videon i efterhand också på alla plattformar och länkar även härifrån.

Nära & varmt

Den här gången så blir det väldigt nytt i och med att vi gör allt själva. Och då menar jag allt. Ska bli superspännande!

Foto idag: Lena Lee

Två kompisar som fixar påsk hemma ute på Västerbottens landsbygd. Vi har ohemula mängder snö fortfarande, ska försöka visa på söndag.

Är jag en bläckfisk?

Nej. Inte Clara heller. Hur det ska gå att filma och göra allt samtidigt är intressant och extra spännande. Planerat, stylat och förberett innehåll, mat & pyssel mm har vi gjort ända från första sändningen under Covidtiden. Allt sånt jobb är en stor del, men att filma oss själva ja, det är spännande. Hur tror ni att det går?

Vi blir SÅ glada för varenda en som är med och tipsa gärna era nära & kära. Det betyder jättemycket för oss.

Jo, en viktig grej till!

Jag vill avsluta med att be er alla som har möjlighet och lust att klicka in på min YouTube och prenumerera genom att klicka på ikonen uppe till höger. Det hjälper algoritmerna och Google mm att placera innehållet högre upp i söklistorna så fler kan hitta dit och hit. Det är viktigt så att jag ser att recepten, bilder och videos är uppskattade kan fortsätta skapa innehåll. Kommentarer och tummen upp är också väldigt hjälpsamt för det om ni har möjlighet.

Varm påskkram från mig, Clara hälsar så gott!

Ps. Har du någon fråga till mig eller Clara så kan du även ställa den här i kommentarerna.

Dela inlägget på:

10 reaktioner på ”Påsklive- Varmt välkomna!”

  1. Sååå roligt att höra 🤗 och toppen att man se det i efterskott👍för jag kalasar i Stockholm hela söndagen🎁.
    Lycka till med allt❣

  2. Ser fram emot sett, alarmet är ställt och nu ska jag direkt vidare till youtube och prenumerera på din kanal! 🐣

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om mig

Susanne Jonsson
Matälskare

Jag lagar mat, oftast på kalla ställen och ibland på teve. Alltid med kärlek.

Kock och Filosofie Magister i Gastronomi.

Här kan du läsa mer om mig.

Följ mig

Rulla till toppen
Scroll to Top