Gästspel i allt om mat

Jag förstår att ni har fullt upp med påsken, men om ni ändå kikar in så vill jag tipsa om påskläsning och vårinspiration i nyaste Allt om mat. Jättefina recept och snygg layout. Dessutom delar jag mina bästa tips på deras ”Proffstipsen”-sida 😀

Hoppas att ni har en fin påsk allihopa!

Tänker på er och är SÅ tacksam att vi har kontakt igen här i mitt skafferi 🙂

I Umeå skiner solen, snön tinar i rasande fart. Hur har ni har det där ni är?

Dela inlägget på:

8 reaktioner på ”Gästspel i allt om mat”

 1. Hej Susanne 😊!
  Den tidningen måste jag köpa, den ser lockande ut!
  Här i Österbotten har vi haft ett underbart väder hela påskhelgen. Det har varit sol varenda dag ☀️, minns inte när vädret under påsken skulle ha varit så bra som nu 😊! Varenda gång jag skriver ”här i Österbotten” så tycker jag att jag påminner om Stina i Saltkråkan då hon höll på med sitt ”hemma på vår gata i stan” 😂!
  En god fortsättning på veckan önskar jag dig och alla andra här i skafferiet 🥰👋!

 2. I Småland (och även nu i Stockholm) var/är det sol och blå himmel! En hel del god påskmat har jag blivit serverad… Tack för det!
  Hälsningar till alla trevliga som tittar in i Skafferiet med stort S
  (som i Susanne naturligtvis) ;). /Annika

  1. Hej Annika!
   Underbart!
   Tack för att du är med oss här, det är alltid roligt att höra
   hur ni har det därute i landet. Så glad att du har fått njuta av god mat och solsken!

 3. Tack, så roligt! Då ska jag spana in den tidningen på biblioteket nästa gång. Dom har så stort utbud av tidningar man kan sitta där och läsa. Böcker med förstås men tidningar känns så lyxigt att bläddra igenom och läsa det som är av intresse. Fota av några spännande recept kanske 😊. Vilket varierande jobb du måste ha Susanne. Anar det kan vara tungt och utmanande mellan varven också som många andra jobb. Fint att du delar med dig så generöst till oss tittare och läsare.

  1. Hej Ami!
   Jag håller med, bibblo är fantastiskt!
   Vad roligt att du uppskattar det Ami, jag gör mitt bästa.
   Du har rätt. Det är definitivt inte att glida runt på en räkmacka att driva ett litet företag i Sverige, men
   så länge jag känner att det ändå är värt det och glädjen finns så kommer jag fortsätta.
   Hoppas du mår bra Ami!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om mig

Susanne Jonsson
Matälskare

Jag lagar mat, oftast på kalla ställen och ibland på teve. Alltid med kärlek.

Kock och Filosofie Magister i Gastronomi.

Här kan du läsa mer om mig.

Följ mig

Rulla till toppen
Scroll to Top