Hurra för mamma!

Hipp hipp hurra!🌹
Idag fyller min allra första & största supporter år. Grattis på födelsedagen älskade mamma😍❤️

Idag firar vi mamma Ulla som för ett antal år sedan (se bild) fick ett barn som ville ha klänning varje dag och samtidigt ohejdat sprang ut på ängar för att hon älskade att plocka blommor till dom hon tyckte om. Gör fortfarande. Ni fattar vad tvätt det ska ha blivit. För att int tala om att fixa röran när jag började experimentera hemma i köket.

Sussi, 4 år och i sedvanlig ordning i klänning, plockandes blommor till mamma.

Flera av er känner mamma på olika sätt, ända från vi gick på dagis. Skolan, stallet, fritids. Hela min varelse ler när jag ser bilder etsade i minnet från vårat vardagsrum på Kopparvägen i Gällivare, proppfullt med barn som tränar luciasånger vid mammas gamla jättepiano. Det är mamma, alla kompisar har alltid vart välkomna hem till oss. 

Eftersom hunden inte får gå med på restaurang och jag är ju ändå kock så har jag lagat finmiddag hemma ikväll. Lite utväxling på timmarna av städning efter yngre Sussis kökshärj. 

Puss på dig mamma, älskar dig!♥️

Dela inlägget på:

15 reaktioner på ”Hurra för mamma!”

 1. Så fint skrivet ♥️, och vilka härliga foton 😍! Jag vill också sända ett varmt grattis 💐 till din mamma och önska er alla en helt fantastisk kväll, och jag vet att maten blir supergod eftersom det är du som gör den 😊!
  Stor kram 🤗

 2. Hoppas att ni får en toppenkväll och jag kan bara ana vad god mat du kommer att servera..!
  Härliga bilder, så roligt att du visar :). Har du ofta klänning nu också eller har stilen ändrats?
  Grattis till din mamma!
  <3 Annika

  1. Tack Annika! Japp! Efter många år i stallkläder, skoteroverall, täckbyxor och uniform (kockrock) är jag nu tillbaka i klänning 😀
   Ibland iallafall, jag jobbar ofta utomhus och då blir det glesbygdskavaj (Hellty Hansen) och kängor.

 3. Vilka fina bilder och hoppas att ni har haft en trevlig dag tillsammans.
  Kram på er alla och även din mamma🤗🥰

  1. Tusen tack Barbro! Som jag skrev till Ami, så är det som att ni känner mamma också eftersom hon vet vilka ni alla är i
   bloggfamiljen. Stor kram!

 4. Men så roligt att få vara delaktig i ert födelsedagsfirande 🎈🎁🎈Grattis mamma Ulla. Min mamma var också född den 3 maj det är alldeles speciella mammor som är födda den 3 maj 🥰

 5. Grattis i massor Ulla ❤️❤️ Vissa saker etsar sig fast i minnet, som ert hus på Kopparvägen, nära älven och hembygdsområdet.

 6. Grattis i efterskott Ulla. Jag förstår att du blivit ordentligt firad av Sussi. Synd att vi inte hann ses när jag var upp. Jag kan också intyga att man alltid var välkommen på Kopparvägen. Kram till er båda.

   1. Stort grattis till snällaste Ulla ♥️🥳 Åh, de luciatågen! Minns med värme och glädje♥️ Vilket engagemang, fantastiskt 🌟 Tack Ulla! 🙏 Hoppas födelsedagen är toppen!

Kommentarer är stängda.

Om mig

Susanne Jonsson
Matälskare

Jag lagar mat, oftast på kalla ställen och ibland på teve. Alltid med kärlek.

Kock och Filosofie Magister i Gastronomi.

Här kan du läsa mer om mig.

Följ mig

Rulla till toppen
Scroll to Top