Äppelfest i studion!

Ikväll blev det äppelbonanza i studion!

Jag bakade en äppelpaj som är väldigt god och snabb att baka. Här hittar du receptet på Äppelpaj med mandel & kanel. Och här är receptet på den enkla vaniljsåsen. Och om du vill se programmet så finns det alltid på SVT Play.

Hoppas att ni var med oss ikväll, jag tänker på er och undrar hur det är med er.

Önskar er en fin fortsättning på helgen!

Foto på mig: Pernilla Byström, resten jag 🙂

Dela inlägget på:

4 reaktioner på ”Äppelfest i studion!”

  1. Vilken festlig kväll ni alla bjöd oss på i Gokväll 😊. Trevligt med de olika äppelsorterna och den vackert dekorerade pajen. Säkert toppengod också. Visst var det mynta och lingon på pajen? Så dekorativt till den flagade mandeln och mörka botten. Tips som jag tar till mig. Har gott om både mynta och lingon.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om mig

Susanne Jonsson
Matälskare

Jag lagar mat, oftast på kalla ställen och ibland på teve. Alltid med kärlek.

Kock och Filosofie Magister i Gastronomi.

Här kan du läsa mer om mig.

Följ mig

Rulla till toppen
Scroll to Top