Äppelhösten

Jag älskar äpplen. Frukten, träden, blommorna, doften… Den här hösten kommer att handla mycket om äpplen för mig. Det började redan för några veckor sedan med uppstart inför äpplets dag. Förra året var jag där som besökare och i år ska jag laga mat där. Det blir en trerätters med äpple i varje rätt och grönsaker från grönsakslandet bredvid.

Äpplets dag är runt om i landet, just våran tar plats i Öjebyn utanför Piteå på lördag 16:e september.

Vi får hålla tummarna för vädret nu! Men vi har ju varma kläder annars 😀

Dela inlägget på:

6 reaktioner på ”Äppelhösten”

  1. Vad kul och intressant med Äpplets dag :)!
    Och roligt att höra vad du ska laga för gott med äpplen i alla tre rätterna :D!
    Jag är idel öra… Mvh Annika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om mig

Susanne Jonsson
Matälskare

Jag lagar mat, oftast på kalla ställen och ibland på teve. Alltid med kärlek.

Kock och Filosofie Magister i Gastronomi.

Här kan du läsa mer om mig.

Följ mig

Rulla till toppen
Scroll to Top