God Jul

Finaste bloggvänner, tack för att ni är med mig här. Jag önskar er alla en riktigt God Jul härifrån Piteå uppe i Norrbotten. Det har snöat och snöat och snöar fortfarande. Julmaten är bortdukad och jag ska gå och kolla disken, men först ville jag kika in här, höra hur ni har det och önska er alla en riktigt God Jul.

Stor Kram!

Susanne

Dela inlägget på:

16 reaktioner på ”God Jul”

 1. God Jul till dig också fina Susanne 💕🎄🌟🎅🎁! Tack för alla fina julrecept som du delat med dig av!
  Här i Österbotten hade det snöat mycket under natten till idag så vi började julaftonen med att skotta snö☃️! Nu är det så fint med snö i träden och alla julbelysningar som finns överallt i folks trädgårdar!
  Jag önskar dig och alla andra här på bloggen en fin fortsättning på julen 🎄🌟, Stor kram 🤗♥️

 2. Go kväll, tack för julhälsning. Själv sparkade jag till julottan i arla morgonstund och mötes av marschaller och en kyrka som var upplyst enbart med levande ljus. Prästens tema i sin predikan var hopp, ljus och gemenskap. Vill önska alla en Fridfull Jul.

 3. Åh vilken vacker och stämningsfull bild på er kyrka i Piteå. Fint att höra om din sparkfärd till julottan med Kristin. Verkligen ett avlångt land vi lever i. Här i Östergötland har vi faktiskt rejält med snö denna jul. Ovanligt för att vara här i zon 3. Njuter av ljuset snön ger och all belysning som gör sig så fint till. Haft litet julbord och några julfika för vänner tidigare i julveckan. Vi ska inte fira julafton förrän i morgon med nära och kära. Får åka en bra bit först men vi sköt på resan ett dygn pga varningen för ishalka och snöfall idag. Får ha gott om tid på oss och ta det lugnt. Ni uppe i norr är vana vid vintervägar hela vintern förstås.

  God fortsättning alla ❄️🌟🕯️☃️

  1. Tack Ami, SÅ roligt att höra hur ni har det i Östergötland och hos alla andra kompisar också.
   Smart att anpassa efter väglaget. Det försöker vi göra här också, även om vi är vana så är det onödigt om en inte måste ge sig ut i oväder.
   God fortsättning!

 4. God fortsättning!
  Vacker bild på kyrka i vinterskrud och likaså bilden på dig Susanne! Man blir så glad av båda bilderna… :).
  I min del av Småland, där jag firade delar av julen, var det inte så mycket snö men vackert väder och minusgrader. Kom hem till ett vintervitt Stockholm i dag och fullmånen lyser över skogstopparna redan. Vackert det med fast jag bor mitt i staden… Sverige är fantastiskt!
  Tack Susanne för trevligt och mysigt Go´kväll-program senast!
  Och tack så mycket för bra blogg här!
  <3 Annika

  1. Hej Annika, Tack och God fortsättning!
   Vad fint att du blev glad, visst är det fint med månen och snön nu?!
   Så roligt att du är med mig här och i rutan, blir alltid glad av dina och våra bloggkompisars kommentarer.

 5. Hej Susanne, tittar på SVT 2023 återblick o kan instämma i Ingers (programledaren) utrop, oj vilken sött liten panna! Var köpte du den? Har kollat även i leksaksbutiker utan framgång…god fortsättning!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om mig

Susanne Jonsson
Matälskare

Jag lagar mat, oftast på kalla ställen och ibland på teve. Alltid med kärlek.

Kock och Filosofie Magister i Gastronomi.

Här kan du läsa mer om mig.

Följ mig

Rulla till toppen
Scroll to Top