Gott nytt år!

Tusen tack för att du har varit med här i år och är en del av vår bloggemenskap. Jag är så tacksam att vi kan mötas här och dela tankar och recept.

Här i norr har det varit magiskt vackra vinterdagar, så jag tänkte dela några bilder med er.

Det har blivit iskristaller runt trädens grenar. Så vackert.

Det är bara någon dag per år det händer.

Så har det även varit en fantastisk fullmåne på himlen, såg ni den?

Himlen har skiftat i alla möjliga nyanser, här tror jag att det kan vara ett norrsken ovanför molnen för bilden är tagen sent på kvällen.

Det är ovanligt med så stora skillnader i färg på himlen, så jag har passat på att vara ute och ta in det så mycket det går när det är minus 23 grader… Det är riktig vinter här nu.

Hur har ni det? Har ni snö där ni är?

Önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

Kram från Susanne

Dela inlägget på:

6 reaktioner på ”Gott nytt år!”

  1. Wow, vilka bilder Susanne och vilken natur vi har! Vi har ett vitt nyår här men det har varit milt några dagar så nu är det glashalt där det är plogat. Försiktighet vid hundpromenaderna. Annars hostar och snörvlar jag här som så många andra. Blir en lugn kväll. Vi har tur som inte har en skotträdd hund iaf. Ser på tv att många måste åka bort för att hundarna ska få ett lugnt nyår.

    Allt gott till er på det nya året 🪻💜

    1. Krya på dig Ami! Så många som är sjuka nu. Hörde också att det är många som flyr stan med hundarna. Emma är inte heller skotträdd, men man vet aldrig om någon smäller smällare nära kan det fort bli så, så hon får vara inne lite mer just på nyårsafton. Allt gott!

  2. God fortsättning på det nya året fina Susanne och alla andra här på bloggen 💫🌟!

    Vilka magiskt vackra foton 😍! Här i Österbotten har vi också väldigt vackert nu med snö i träden, ”vykortsvackert” som jag tycker om att kalla det 😊! Vi har också väldigt kallt, temperaturen är sådär -30 och -32 så det biter ordentligt i kinderna! Men som sagt, sagolikt vackert ute i naturen!
    Stor kram till alla 🤗💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om mig

Susanne Jonsson
Matälskare

Jag lagar mat, oftast på kalla ställen och ibland på teve. Alltid med kärlek.

Kock och Filosofie Magister i Gastronomi.

Här kan du läsa mer om mig.

Följ mig

Rulla till toppen
Scroll to Top