Alla hjärtans dags-Hälsningar

Kram på alla hjärtan!💗
Alla hjärtans dag vad betyder det, egentligen? Ska vi gå på restaurang? Ge bort blommor? Choklad? Hedra Helgonet Valentin med att skriva kort med rimmande dikter? Firar du?
Jag tycker att det kan vara kärlek varje dag, inte enbart en dag per år, men vad vet jag kanske det behöver påminnas om. Förmodligen och här kommer ett kort med hälsningar till dig från några som tycker att kärlek & vänskap är viktigt. 

I år har skolorna i USA haft en utmaning som heter ”hearts around the US”. De har efterlyst kort från alla stater och klistrar upp hjärtan på en karta i klassrummet allt eftersom och lär sig om olika ställen på det sättet. Det är nog vanligare där än här att barnen gör kort till varandra tror jag. Hurellerhur. Vi fick en inbjudan att vara med eftersom kort från andra länder är superuppskattat och jag känner att om det är något världen behöver nu så är det kärlek, kunskap och community. Som tur var så ville min kompis Meja hjälpa mig att göra ett kort som vi skickade till tredjeklassarna i en skola på landsbygden i Ohio. Meja går i femman på en skola i Umeå och en fena på pyssel. Och Engelska! Både svenska flaggan och köttbullar fick vara med på framsidan bland alla fina hjärtan. Kortet värmde mig så mycket och jag har fått tillåtelse att dela det här med er här. Visst var det fint?

Tack så jättemycket för hjälpen Meja, det sägs att en blir som en umgås och du & dina bröder inspirerar oss alla med era perspektiv & solsken!

Nu håller vi tummarna att kortet (och de rosa godisskallarna som följde med i det😱) fick komma fram oskadda i posten✊😀

Var varsam med dig min vän, det finns bara en som är du. Jag håller spacet här. Du är välkommen. Varma armar håller dig. Du är viktig. Du är älskad. Precis som du är. 
Alltid❤️

Allra varmaste Hjärtanshälsningar till dig från oss✨💗✨

Dela inlägget på:

6 reaktioner på ”Alla hjärtans dags-Hälsningar”

  1. Hoppas att du fick en fin alla hjärtans dag du också.💕💕
    Min sambo överraska mej med en räkstubbe.
    Ha nu en fin torsdag alla mina vänner här-en tanke till Margot som har det lite kämpigt nu🤗

  2. Håller med att hjärtat ❤️ ska vara med alla dagar. Dagen till ära gjorde jag chokladkladdmuffins efter ditt recept brukar lägga en After eight på toppen som smälter ner. Sedan dekorerade jag dem med ett rött gelehjärta. Dom uppskattades. Varma hälsningar till er alla 🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om mig

Susanne Jonsson
Matälskare

Jag lagar mat, oftast på kalla ställen och ibland på teve. Alltid med kärlek.

Kock och Filosofie Magister i Gastronomi.

Här kan du läsa mer om mig.

Följ mig

Rulla till toppen
Scroll to Top