Int trodde jag att det sku gå så fort, men nu har de första små bladen kikat upp! Jag har beundrat dem i helgen, samtidigt som jag fixade ihop en sats av det fantastiska brödet, minns ni det?

Såhär ser det ut i köksträdgården förresten!

Då får vi se hur det ska gå med rucolan och blommorna framöver, ska göra mitt bästa.

Det var mysigt att äta nybakat bröd och kolla in de små skotten. Har du förresten testat det här brödet? Det är SÅ enkelt, bara att röra ihop!

Här hittar du receptet!

Idag blev det piffat med pumpa- och solroskärnor, rågmjöl och havssalt.

Helgen gick så fort, jag vet int vars den tog vägen.

Hoppas att Ni alla har haft en fin helg!

Dela inlägget på:

2 reaktioner på ”Det spirar i köksträdgården!”

  1. Härligt! Håller helt med dig. Nybakat bröd och odling/grönska hör till livets goda 🥖🍞🤎🌱🌸🌿💚.

  2. Lycka 🍀att kunna odla. Igår satte vi pären i vår lilla täppa. Har satt olika typer av sallader som redan börjat runnit. Sätter lite kryddor som basilika, rosmarin och persilja i en stor kruka. Det brukar ge bra med skörd. Idag lyser solen över oss och man tar studenten här. Dom får en fin början på dagen iallafall. Nu ska jag baka glöhypplen så att vi har någe grovdoppe. Önskar er alla en trevlig nationaldag 🇸🇪 och sommar ☀️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om mig

Susanne Jonsson
Matälskare

Jag lagar mat, oftast på kalla ställen och ibland på teve. Alltid med kärlek.

Kock och Filosofie Magister i Gastronomi.

Här kan du läsa mer om mig.

Följ mig

Rulla till toppen