Påsklive 2024 från Claras kök

Tack för igår alla som var med oss under direktsändningen från Claras kök i Tvärålund. Både under och efter. Det var och är underbart att få träffa er alla igen. Om du missade den så finns den kvar på min Youtube, här hittar du den.

Vi skulle sända 1,5 timme men det blev lite mer än så. Ändå fick vi inte med allt vi hade önskat, jag kan ju prata om mat nästan i oändlighet men vi ville även få med pyssel och blommor och ha gott om tid att få prata med er och svara på frågor.

Du är alltid varmt välkommen att lämna synpunkter i kommentarerna eller på youtube så tar vi med oss det till utvärderingen. Vi har inte bestämt om det blir fler lives än, det kommer vi också att utvärdera utifrån respons och feedback.

Tillbaka till igår. Såg ni Claras fina blomuppsättning?

Ett tvättfat blev en fantastisk vårplantering.

Jag blandade en vårigt bubblig påskpunch som föll Clara i smaken. Smakbrytningen av söt frukt, mynta och syran från röd grapefrukt.r hittar du alla recept!

Utom det fantastiska brödet, det hittar du här. Jag gör på samma sätt, men plattar ut degen lite och lägger på önskad topping.

Vi bakade också dessa Dumlekakor.

Serverade dem varma med rödavinbärsgelato. Blev en fin smakbrytning med syran från vinbären.

Clara tipsade om påskinspiration från förr, hur en piprensare blir ett pynt på 30 sekunder och såg ni draperiet som Claras syster Anna har sytt av kökshanddukar?

Så rolig och kreativ idé. Jag är väldigt förtjust i gamla handdukar, använder dem varje dag, vilken kvalité det är!

Den här kakan med kardemumma och blodapelsin följde med till Clara. Här hittar du det receptet.

Jag önskar er alla en jättefin påsk, men vi hörs nog innan dess 😀

Ta hand om er och återigen, varmt tack för igår och för att du är med mig här.

Kram!

Dela inlägget på:

10 reaktioner på ”Påsklive 2024 från Claras kök”

  1. Men så fantastiskt trevligt det är att se er i rutan och njuta av alla alla pastelliga färger och all inspiration. 🥰🙏🏻🐣🌈🌷☀️ Jag tycker så mycket om det långsamma formatet, det mysigt sällskap hemma. Hoppas ni vill fortsätta sända framöver. ❤️🫶🏻

  2. Jag älskar också det långsamma formatet… och er två 💕. Tusen tack för ett annorlunda och behagligt avbrott i vardagen 🤗.

  3. Det blev en så trevlig sändning, tack så mycket!

    Å det lutar starkt åt att vi kommer att prova både Dumlekakan och brödet i påsk.

    Jag har ett recept på ett oknådat bröd som jag fick av en väninna för, ja nu är det nog närmare 30(!) år sedan. Jag måste ju ta fram det och jämföra.

    Trevlig påsk!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om mig

Susanne Jonsson
Matälskare

Jag lagar mat, oftast på kalla ställen och ibland på teve. Alltid med kärlek.

Kock och Filosofie Magister i Gastronomi.

Här kan du läsa mer om mig.

Följ mig

Rulla till toppen
Scroll to Top